Gairebé 70.000 persones van visitar la 49a Fira Avícola del Prat de Llobregat, que va tenir lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre.

L’esdeveniment va recuperar la xifra de visitants d’edicions prèvies a la pandèmia, 10.000 més que l’any passat.

De nou, el pollastre Potablava (a la fotografia) i els productes de proximitat del Parc Agrari van ser els protagonistes d’una fira on es van distribuït 7.500 platillos de pollastre i carxofa Prat.

La valoració de la fira s’ha recollit en una enquesta, tant als visitants com als participants. En el primer cas, la satisfacció ha estat molt alta, i hi destaca la bona qualificació d’aspectes coma ara l’organització d’espais, la neteja i la informació i atenció al públic. Un de cada quatre visitants no viuen al Prat.

Els expositors i responsables de comerços i empreses locals també han valorat molt positivament la disposició de l’espai i format, així com l’avançament de les dates de celebració de la fira. Han destacat l’increment de vendes en relació a d’altres edicions.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, també n’ha fet una valoració molt positiva, tot destacant que “el que esperàvem és el que està passant, ens hem situat en les mateixes dades d’afluència que el 2019”.

En aquesta edició també s’han donat a conèixer els projectes municipals més importants que veuran la llum a curt i llarg termini. Sobre aquests projectes versava l’estand municipal, en el que es van repartir 4.000 calendaris per a l’any vinent.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here