El primer secretari del PSC, Salvador Illa (a la fotografia), va visitar aquest dimecres, 7 de desembre, la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat. Ho va fer acompanyat de l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, Viceprimera Secretària d’Organització i Acció electoral del PSC, i del primer secretari del partit al Baix Llobregat, Antoni Poveda, que fa uns dies criticava el Govern de la Generalitat perquè Catalunya no tindrà pressupostos l’1 de gener.

Illa va reconèixer que les negociacions sobre els pressupostos per al 2023 han avançat en els últims dies, tot i que va afegir que “queda recorregut i molta feina per fer”.

El cap de l’oposició va deixar clar que no té cap pressa per arribar a un acord i va assegurar que “no n’hi ha prou amb una reunió monogràfica amb cada grup de treball”. “A mi en faran falta dues o tres o fins i tot quatre reunions” va afegir.

Illa va explicar que ja s’ha reunit el grup de treball d’infraestructures i que queden tres àmbits més per obrir: drets socials i educació, indústria i innovació, i racionalització de l’administració i transparència. El líder socialista no va excloure Junts per Catalunya d’una possible entesa.

El Govern de la Generalitat ha estat accelerant les negociacions amb Junts, el migdia del mateix dimecres, i amb En Comú Podem, per la tarda.

Fonts: ACN i PSC- Baix Llobregat

Fotografia: ACN

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here