L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb el suport de l’empresa Kao Corporation, ha convocat una nova edició, la 39a, dels Premis de Recerca Vila d’Olesa, i també el del Batec Jove per a treballs de recerca de Batxillerat i projectes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà Superior, i del Premi de Recerca Perspectiva de Gènere.

Els treballs, en qualsevol de les diferents modalitats i categories, s’han de lliurar presencialment o telemàticament a l’Ajuntament d’Olesa abans del 24 de febrer a les 14 hores.

El Premi Recerca Vila d’Olesa consta de dues modalitats adultes: la Ciència Oberta, per a treballs científics de doctorat, de final de màster o publicacions reaccionats explícitament amb un tema olesà, i la categoria Impulsa, per a treballs per a un olesà o una olesana en qualsevol àmbit de la ciència.

La convocatòria inclou la Menció Passionarium al treball que destaqui per la vàlua de la recerca en l’àmbit del fenomen passionístic. Com és sabut, la Passió d’Olesa és un dels elements que conformen l’activitat cultural del municipi.

L’entrega dels Premis tindrà lloc el dijous 20 d’abril de 2023, en un acte públic al Salo de Plens de l’Ajuntament d’Olesa, a les 7 de la tarda.

Font i fotografia: Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here