Dures declaracions del primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda ( a la fotografia), senador i Vicepresident de Transports i Mobilitat de l’AMB: l’exalcalde de Sant Joan Despí, va afirmar aquest dimecres, 21 de desembre, que els pressupostos de la Generalitat pel 2023 que “ERC ha dissenyat i acordat posteriorment amb els Comuns” “són uns comptes conservadors des del punt de vista ideològic, poc socials i que no atenen les necessitats que té la ciutadania”.

Les declaracions de Poveda, realitzades en una reunió de l’executiva comarcal de la federació del PSC del Baix Llobregat, han sorprès en cercles polítics nacionals perquè el mateix Poveda aquesta setmana ha votat al Senat els pressupostos elaborats pel Govern del PSOE i Unidas Podemos, al costat d’ERC, i ha votat a l’AMB els pressupostos de l’any que ve al costat de Comuns i ERC. També ha provocat sorpresa el to dur del dirigent socialista perquè en aquests moments s‘estan produint negociacions entre el Govern de la Generalitat i el PSC per intentar arribar a un acord que permeti aprovar els pressupostos a principis de l’any que ve, tal com han reclamat els sindicats, la patronal i les entitats del Tercer Sector.

Des del Parlament de Catalunya, la líder d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, objecte de la crítica de Poveda, manifestava gairebé de forma simultània: “Catalunya necessita uns pressupostos ambiciosos; per això la disjuntiva del 2023 és clara: o utilitat o bloqueig. Que cada grup decideixi de quin costat està. Nosaltres ho tenim clar: del costat de la gent, dels pressupostos i de la utilitat”

Font: PSC Baix Llobregat i En Comú Podem

Fotografia: PSC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here