Problemes pels pilots del Baix Llobregat al Ralli Dakar 2023. Laia Sanz, al pilot de Corbera de Llobregat,  i el seu vehicle Astara van patir ahir, 5 de gener, un espectacular accident a la cinquena etapa del Dakar. Sanz en va sortir il·lesa però el vehicle va quedar molt malmès ( a la fotografia).

Sanz i el seu copilot  Maurizio Gerini i les seves assistències van aconseguir reparar mínimament el vehicle i van arribar a meta però amb molt de temps perdut.

L’accident es va produir en el quilòmetre 28 del segon bucle consecutiu a Ha’il. El vehicle va donar cinc o sis voltes de campana.

El martorellenc Pep Mas abandona

D’altra banda, el pilot de Martorell Pep Mas, del Pedregà Team, es va veure obligat a abandonar el ralli per culpa d’una lesió a l’espatlla, conseqüència d’una caiguda el primer dia i d’una forta topada a la tercera etapa. Era la seva participació al Dakar.

Fotografia: 20 minutos

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here