Dia de Reis tràgic al Baix Llobregat. Dues persones van perdre la vida en l’accident de trànsit que es va produir aquest passat divendres al vespre, a la B-23  a Molins de Rei. Es tracta d’una dona de 91 anys i veïna de l’Hospitalet, que anava de passatgera a la part del darrere, i un home de 60 anys i veí de Sant Joan Despí, que era el conductor, segons va informar el Servei Català de Trànsit en un comunicat.

Dues persones més van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’Hospital de Bellvitge, i dues més van patir ferides lleus i van rebre l’alta al lloc dels fets.

Els Mossos d’esquadra van rebre l’avís cap a tres quarts de vuit del vespre de divendres. Dos turismes es van veure implicats en l’accident, un dels quals va sortir de la via, va caure per un marge i va bolcar. Les dues persones que anaven en aquest vehicle són les que van perdre la vida.´

Arran del sinistre es van activar cinc patrulles dels Mossos d’esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos investiguen les causes de l’accident.

Amb aquestes dues morts ja són cinc les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a Catalunya durant la primera setmana de l’any. L’any 2022 ja havia acabat malament al Baix Llobregat: un ciclista va morir atropellat a la C-31, a Gavà, el passat dia 27 de desembre.

Font: ACN

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here