Aquest passat dissabte, 7 de gener, a Ca la Cinta, el PSC va organitzar la presentació pública del seu candidat a l’alcaldia de Torrelles de Llobregat, Joan Carles Martínez (a la fotografia). El van acompanyar la baixllobregatina Eva Granados, portaveu del PSOE al Senat, i el primer secretari del PSC a la comarca, senador i vicepresident de Transports i Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda, exalcalde de Sant Joan Despí.

Martínez va afirmar que “quan governem demostrarem que és possible que Torrelles tingui uns serveis públics de qualitat i, al mateix temps, mantenir la nostra essència com a poble”.

El cap de llista socialista va criticar l’actual govern local perquè “permanentment es queixa que no disposa de recursos per implementar projectes i mesures, però no treballa per aconseguir-ne més”. Va afegir que vol fer de “la transparència, la participació ciutadana i el diàleg tres de les seves banderes”.

Torrelles té en l’actualitat un govern de coalició entre la candidatura independent CAT ( Compromís i Acord per Torrelles)  i Junts per Catalunya. L’alcalde és, des del mes de juny de l’any passat, Eduard Garcia, de Junts, que va substituir en el càrrec Ignasi Llorente (CAT), ara integrat al grup proper a la CUP a l’AMB.

Font i fotografia: PSC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here