El Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí va inaugurar aquest passat dijous, 12 de gener, l’exposició “Una passejada per la Bíblia” (a la fotografia), de l’artista Perico Pastor. La inauguració va anar a càrrec de l’alcadessa de la ciutat, Belén García, i del mateix autor.

La mostra presenta una selecció de prop de 300 dibuixos que Perico Pastor va fer per il·lustrar l’edició de La Bíblia d’Enciclopèdia Catalana.

Perico Pastor, nascut a la Seu d’Urgell l’any 1953, és pintor, dibuixant i il·lustrador. Amb una llarga trajectòria i un gran prestigi, la seva obra s’ha exposat en galeries d’arreu del món. La il·lustració de La Bíblia ha estat “l’aventura més gran i enriquidora “ de la seva vida d’il·lustrador, segons l’artista. Dels més de 1000 dibuixos que va realitzar en va triar uns 300.

L’exposició es pot visitar a Can Negre, a la Plaça Catalunya s/n, fins el 19 de febrer de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, de dilluns a dijous de 2/4 de 6 fins les 8 del vespre i els diumenges d’11 a 14 hores. Els festius està tancat.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here