Dijous de la setmana passada, 12 de gener, el PSC va designar els seus caps de llista en dues importants localitats del Baix Llobregat Nord: Esparreguera i Olesa de Montserrat. I el dissabte, 14 de gener, va fer el mateix a Collbató, nomenant Gemma Rodríguez.

A Esparreguera, l’actual alcalde Eduard Rivas ( a la fotografia), va rebre el suport unànime de l’agrupació socialista, per tornar a encapçalar la candidatura del PSC a les eleccions del 28 de maig.

Rivas va declarar: “Vull seguir sent alcalde d’Esparreguera per dissenyar i planificar l’Esparreguera de la propera dècada” i va destacar que s’ha aconseguit treure el municipi “de la inestabilitat política”. Entre els objectius de futur va assenyalar una qüestió que té transcendència comarcal: “recuperar el patrimoni històric de l’antiga Colònia Sedó”

Rivas presentarà la seva candidatura a l’alcaldia el proper 28 de gener a l’Ateneu d’Esparreguera acompanyat de Salvador Illa, primer secretari del PSC.

A Olesa de Montserrat la situació del PSC és ben diferent: es troba a l’oposició i qui governa és el Bloc Olesà, vinculat als Comuns, encapçalat per l’alcalde Miquel Riera.

En aquest context el PSC d’Olesa va nomenar, també per unanimitat, Fernando Vicente, cap de llista per a les properes eleccions municipals.

Vicente va destacar que vol “construir una Olesa per a tothom, és a dir, una Olesa que aprofiti totes les oportunitats, que generi prosperitat i, sobretot, que escolti la ciutadania per buscar solucions a les seves problemàtiques”.

Fernando Vicente, llicenciat en psicologia, és l’actual portaveu socialista a l’Ajuntament olesà i conseller comarcal del Baix Llobregat.

A Collbató, dissabte, la designada candidata a l’alcaldia pel PSC, la regidora Gemma Rodríguez, va declarar que vol “impulsar el canvi que reclamen les veïnes i veïns” del municipi. Va afegir que “Collbató necessita un revulsiu i aquest només el podem garantir els i les socialistes”. A Collbató actualment governa ERC amb majoria absoluta i l’alcalde és el republicà Miquel Solà. El PSC, amb dues regidores, és a l’oposició.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here