Tot i que ja fa més de mig any que la cantant Shakira i l’exjugador del Barça, Gerard Piqué, van anunciar la seva separació, l’artista colombiana, sembla que per raons familiars relacionades amb la salut del seu pare, continua vivint a la casa que tenen a Esplugues de Llobregat (a la fotografia). Shakira, segons explica en la seva polèmica cançó “SHAKIRA II BZRP Music Sessions #53”, té la seva ex sogra com a veïna. Shakira és a Esplugues en espera d’anar cap a Miami on ha previst instal·lar-se.

Amb la seva marxa i la de Piqué a un pis del carrer Muntaner de Barcelona, compartit amb la seva nova companya Clara Chía, la famosa parella posarà punt i final a la seva relació amb Esplugues. De fet, Piqué sempre s’ha sentit més identificat amb la Bonanova que amb el Baix Llobregat.

La casa, de luxe, de 3.800 metres quadrats i tres plantes i dos soterranis, la van construir l’any 2012 en un turó d’Esplugues, a la Ciutat Diagonal, una zona que poc té a veure amb la composició social de la ciutat i de la comarca del Baix Llobregat.

L’èxit de la cançó de Shakira ha estat espectacular: 14’4 milions de streams en 24 hores a Spotify.  I mentre Shakira i Gerard Piqué fan negoci amb la seva vida personal i amb la composició (i els seus efectes colaterals) on la famosa cantant critica la seva ex parella, diuen adeu, segurament per sempre, al Baix Llobregat, abans anomenat “cinturó roig”. A  la comarca, com a tot arreu, es comenta i s’opina sobre les notícies que afecten dues persones que segurament guanyen més en una setmana que molts ciutadans i ciutadanes  del Baix Llobregat en tota la seva vida. L’Ajuntament d’Esplugues ha d’haver cobrat un IBI considerable, però la veritat és que la gent normal no hem notat massa que visquessin aquí.

Fotografia: AD España

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here