La Secció Sisena de l’Audiència de Barcelona va confirmar aquest dimecres, 18 de gener, la presó per als integrants del “grup organitzat” de Castelldefels per vuit agressions contra dues dones. Dels cinc investigats, quatre ho estan per les vuit agressions i un, per cinc d’aquests delictes.

L’Audiència no descarta que puguin aparèixer noves víctimes i considera que els acusats “un menyspreu i cosificació de les dones impropis del segle XXI”.

Les defenses dels investigats van interposar recurs contra la decisió de la titular del Jutjat d’instrucció número 5 de Gavà, Laia Boix, de dictar presó contra els presumptes autors de totes aquestes agressions. L’Audiència ha denegat la seva petició de llibertat, actuant com a ponent la magistrada Laura Gómez.

Els cinc integrants de La Manada es troben a la presó de Brians 1, a Sant Esteve Sesrovires.

Els membres del grup s’autoanomenaven  a ells mateixos “La manada 2.0” i han acabat embrutant el nom de Castelldefels per les seva presumpta actuació masclista i violenta que ha causat indignació a tota la comarca. El Baix Llobregat va celebrar el passat mes de novembre, la IX Marxa Feminista (a la fotografia).

Fotografia: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here