Tal com havia informat elBaix.cat, aquest dimarts, 17 de gener, el Comitè d’Empresa de l’Hospital de Martorell va organitzar una concentració a dos quarts de 2 davant el centre hospitalari (a la fotografia). Les persones que es manifestaven van tallar durant uns minuts el carrer situat davant l’Hospital, que estava vigilat per dos Mossos d’esquadra.

Mes de 300 persones van participar en la mobilització, que tenia el suport del Fòrum Social del Baix Llobregat, de Marea Blanca, de Marea Pensionista i dels sindicats CCOO, UGT i CGT. Van encapçalar la concentració el president del comitè d’Empresa de l’Hospital, Diego López, i la delegada de CCOO, Antonia Ropero. També hi van ser presents els caps de llista dels partits d’esquerres de Martorell: PSC, ERC i els Comuns de Movem Martorell. En canvi, no hi era Junts per Catalunya: l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, de Junts, és el president del Patronat que gestiona la Fundació de l’Hospital, integrat per una majoria de membres i exmembres de Junts i de CIU.

Durant l’acte es va llegir el manifest del Comitè d’Empresa  que, entre d’altres reivindicacions, planteja “al Patronat i als responsables polítics que comencin les obres que han promès i porten temps anunciant, per tenir un espai digne on treballar”

El Comitè d’Empresa va anunciar que convoca concentracions cada dimarts a les14 hores fins que no s’arribi a un acord amb la direcció del centre.

Des del Fòrum Social es va destacar que havia participat activament en la concentració convocada per comitè d’empresa de l’Hospital de Martorell, davant la seva greu situació. Segons el Fòrum “és greu i evident la problemàtica als centres sanitaris del Baix Llobregat per la manca de recursos de salut.cat.”.

Fonts: Comitè d’Empresa de l’Hospital de Martorell i FSBLL

Fotografia: La Bústia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here