El Parc de Torreblanca esdevindrà aquest diumenge, 22 de gener, l’escenari de celebració de la tradicional Festa i plantada de rosers ( a la fotografia) que organitzen l’Associació d’Amics de les Roses de Sant Feliu i l’Ajuntament de la capital de la comarca.

La cita vol fer honor al sobrenom de “Ciutat de les Roses” amb què es coneix Sant Feliu de Llobregat i contribueix a la difusió de la cultura i la tradició roserístiques del municipi, un dels objectius de l’activa associació dels Amics de les Roses.

La festa començarà a les 10 del matí amb una botifarrada popular i continuarà amb la plantada de rosers. A les 11 s’impartirà el taller “Com es planta i es poda un roser” i s’iniciarà  el Concurs de dibuix infantil “La rosa i el roser”, adreçat a infants entre 6 i 12 anys. Els dibuixos es podran visitar del 3 al 5 de febrer a la sala d’exposicions del Palau Falguera.

Durant tot el matí hi haurà parades de venda de rosers i de tots els estris i accessoris per cultivar-los.

L’esdeveniment també inclou una visita guiada per descobrir el parc de Torreblanca a través d’un itinerari guiat, que s’iniciarà a les 12 del migdia.

La festa i plantada de rosers es celebra amb la col·laboració del mateix Parc Torreblanca, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Amics de les Roses

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here