L’Ajuntament de Castelldefels va iniciar el passat mes de desembre una tala massiva d’arbres (a la fotografia) al barri de Bellamar i al bosc de Ca n’Aimeric justificada per la necessitat de construir franges antiincendis.

Per alguns veïns  i veïnes , que no neguen la necessitat de mesures contra els incendis forestals, aquesta actuació és, però,  una “desforestació total” que s’ha fet “sense cap control” i sense informació prèvia per part de l’equip de govern municipal, integrat per PSC, ERC i Junts.

Un sector de veïns temen que rere aquesta actuació s’amagui una nova operació especulativa. Alguns afirmen que “les franges antiincendis coincideixen amb part dels límits de la modificació del PGM que preveu la construcció d’uns 4.000 habitatges”.

La tala d’arbres continuarà al barri de Montmar i al límit municipal amb Gavà, un altre municipi que viu les protestes de grups ecologistes per la voluntat de l’ajuntament socialista d’impulsar el projecte de Pla de Ponent, on es preveuen 5.000 habitatges i que es troba als tribunals.

Font: ACN

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here