Un nou cas de violència ha sacsejat la ciutat de Cornellà. El RCD Espanyol va emetre aquest dissabte, 21 de gener, un comunicat mostrant el seu rebuig per l’agressió d’uns “radicals pendents d’identificar” a aficionats blanc-i-blaus.

Els fets van tenir lloc al voltant del RCDE Stadium (a la fotografia) abans que comencés el partit de l’Espanyol i el Betis, que es va iniciar a un quart de 5 de la tarda.

L’entitat blanc-i-blava va condemnar energèticament els fets. Segons darreres informacions almenys dues persones van haver de ser traslladades ferides a l’Hospital de Bellvitge. En el transcurs de la baralla multitudinària entre seguidors dels dos equips es van llançar cadires i ampolles.

Els Mossos d’esquadra van rebre l’avís dels incidents a dos quarts de 2 del  migdia i van haver-hi d’enviar agents de la Brigada Mòbil (BRIMO), la unitat antiavalots.

Les freqüents declaracions de l’alcalde socialista de Cornellà, Antonio Balmón, prometent més seguretat a la ciutat, sembla que no es concreten en una millora de la situació. Tal com va informar elBaix.cat, el 13 de desembre es va produir un episodi similar amb una baralla tumultuària. I en un altre ordre de coses, el dimecres, 18 de gener, una dona va ser agredida a l’avinguda Salvador Allende, en un nou cas de violència masclista. La dona va resultar ferida de gravetat per arma blanca per part de la seva exparella. L’agressor va ser detingut i posat a disposició judicial. L’Ajuntament va emetre un comunicat de condemna.

Font: RCD Espanyol

Fotografia: La Vanguardia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here