Els dies 3, 4 i 5 de febrer Molins de Rei viurà la 172ª Fira de la Candelera, deslliurada ja de les limitacions derivades de la pandèmia.

L’alcalde de la vila, Xavier Paz, i el regidor de Fira, Ramon Sánchez, van presentar aquest dijous, 19 de gener, la nova edició de l’esdeveniment més important que viu Molins de Rei cada any.

La principal novetat del 2023 és que la Fira duplica el numero d’estands respecte l’edició de l’any passat i trasllada tot l’àmbit de gastronomia al barri de La Granja.

El cartell

El cartell d’aquesta edició (a la fotografia) ha estat dissenyat per Alfred Bofill i Bernat Bofill, dos artistes locals que coneixen millor que ningú la Candelera.

El cartell concentra tota l’essència de la Fira barrejant diferents tècniques artístiques. Segons Alfred Bofill, “la idea era transmetre l’arrelament de la Candelera a Molins de Rei, al seu entorn natural: el riu i la serra de Collserola”.

El tresor de la Candelera

L’altra gran novetat d’enguany és la presentació del conte “El tresor de la Candelera”. Ha estat escrit per la meteoròloga molinenca, Mònica Usart, i il·lustrat per Roser Calafell, artista amb més de 100 llibres publicats.

Segons Mònica Usart, busca transmetre “la sensació que tenim les persones que vivim la Fira cada any, tot embolcallat amb un cert misteri d’un nen i una nena que busquen alguna cosa que només sabrà qui llegeixi” el conte.

El llibre es posarà a la venda a la mateixa Fira, en un estand ad-hoc situat al carrer Pere Calders, a un preu de 12 euros.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here