El Teatre l’Artesà, equipament cultural pertanyent al Sistema d’Arts en Viu del Prat de Llobregat, ja té preparada una nova temporada carregada de teatre, dansa, circ i música.

Un total de 16 propostes d’arts en viu tindran lloc entre el febrer i maig d’aquest any.

Les entrades de tota la temporada van sortir a la venda el passat 17 de gener, tant de forma presencial als punts de venda habilitats com a través de la compra on line.

En teatre, destaquen cinc propostes extraordinàries. La Sala Gran acollirà grans representacions del teatre català: la recuperació de Pablo Ley i Carme Portacelli del clàssic “Terra Baixa” d’Àngel Guimerà; l’adaptació de “La Trena”, de Laetitia Colombani, a càrrec de l’actriu baixllobregatina Clara Segura, amb Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina; i la primera versió en català de l’aclamat text francès “El Pare”, de Florian Zeller,  a càrrec del reconegut actor Josep Maria Pou. L’Artesà també posarà en escena dues obres creades a Madrid: “Todas las canciones de amor”, amb l’Eduard Fernández, i “Ladies Football Club”, un musical dirigit per Sergio Peris-Mencheta.

El Festival Dansa Metropolitana, el cicle Dijous Teatre, el circ de “Dèja Vú” de l’artista d’Esparreguera, Manolo Alcántara, Premi Nacional de Circ, també hi seran presents. I per començar, el 4 de febrer, una proposta de luxe: la cantaora flamenca, Estrella Morente (a la fotografia).

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

Fotografia: La Verdad

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here