La decisió de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que presideix el conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernández, de prohibir pujar els patinets elèctrics al transport públic durant sis mesos a partir del proper dia 1 de febrer està aixecant protestes.

Aquest passat dissabte, 21 de gener, uns 150 usuaris i usuàries de patinets elèctrics (a la fotografia)  van accedir al vestíbul de l’estació de Sants, de Barcelona,  per manifestar el seu rebuig a una mesura que afecta, entre d’altres, a les persones del Baix Llobregat que utilitzen aquest mitjà per completar el seu itinerari fins la feina.

L’acció va ser convocada per la Federació Espanyola de Vehicles de Mobilitat Personal (FEVEMP). També s’hi va sumar l’Associació Catalana de Monociclisme Elèctric.

Les empreses de mobilitat contra la mesura

AEMES Smart ( Associació d’Empreses de Mobilitat i Entorn Sostenible i Smart), que integra més de 180 empreses, va sol·licitar a l’ATM, en un comunicat emès el passat 19 de gener, que tiri enrere la prohibició i valori altres mesures que redueixin el risc sense perjudicar els desplaçaments.

L’Associació afirma que una decisió tan dràstica, encara que sigui temporal  afecta a moltes persones dificultant en gran manera el seu desplaçament quotidià.

Font: Betevé i AEMES Smart

Fotografia: Betevé

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here