L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Pallejà i cap de l’oposició al consistori, Olga Campos (a la fotografia), va ser escollida el passat divendres, 20 de gener, cap de llista socialista per a les eleccions del 28 de maig.

Segons Campos, “Pallejà demana obrir una nova etapa i des del PSC ens posem a  disposició de les veïnes i veïns per liderar aquest nou temps”

Campos afirma que el PSC “és l’única oposició de canvi responsable i així ho avala la nostra oposició constructiva“.

Olga Campos és infermera del CAP de Pallejà i membre del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En les últimes eleccions municipals celebrades el 2019, el PSC, encapçalat per Olga Campos, va obtenir el 18’8 % dels vots i 4 regidories, molt lluny del 34’5 % i de les 7 regidories de l’Entesa per Pallejà, vinculada als Comuns. L’actual alcaldessa és Ascen Ratia, de l’Entesa.

Canvi al PSC d’Esparreguera

D’altra banda, segons informa el PSC, la candidata número 14 de la llista socialista a Esparreguera, Desirée Gómez, ha substituït Miguel Bajo com a nova regidora i responsable de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Bajo va renunciar al càrrec fa unes setmanes “per motius personals i laborals”.

El PSC va obtenir el 2019, 9 regidories a Esparreguera. Diverses renúncies en l’equip socialista han possibilitat la incorporació de Gómez que ocupava el lloc 14è de la llista.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here