Sant Vicenç En Comú Podem va celebrar el passat diumenge 22 de gener el seu tradicional esmorzar en el marc de la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts.

A l’acte s’hi van sumar l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i la Coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán. Hi eren també la regidora Georgina González i el portaveu del grup municipal, Jordi Gil. Tal com va informar elBaix.cat, els Comuns i Podem van signar fa poc l’acord per presentar-se junts a les eleccions del 28 de maig.

L’alcalde del Prat va declarar a Ràdio Sant Vicenç (a la fotografia) que es refermava en la seva aposta de defensar els espais naturals del Delta i la seva compatibilitat amb el Parc Agrari. Mijoler va criticar les propostes que planteja el PSC com a condicions per aprovar els pressupostos de la Generalitat que inclouen l’ampliació de l’aeroport del Prat, el macrocasino Hard Rock i el Quart Cinturó. Per l’alcalde del Prat “són polítiques del segle passat que no donen resposta a la crisi climàtica ni a les necessitats de la ciutadania”.

Jordi Gil fa un advertiment al PSC de Sant Vicenç

També en declaracions a Ràdio Sant Vicenç, el portaveu de Sant Vicenç En Comú Podem, Jordi Gil, va advertir al PSC local que el seu grup “veu difícil aprovar els pressupostos que el govern de la ciutat vol presentar la setmana que ve”. Gil va recordar: “El nostre grup va donar suport als pressupostos de 2022”`però va afegir que “no estem contents en com s’han desplegat  les partides i els projectes que vam incorporar” . Segons Gil, “obrirem la negociació si el govern així en ho demana, però no confiem en que aquesta fructifiqui”.

Font i fotografia: Sant Vicenç En Comú Podem

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here