El passat dissabte, 21 de gener, Movem En Comú, la formació que presenta com a cap de llista Candela López amb la voluntat de recuperar l’alcaldia, va celebrar una jornada programàtica, al Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels.

Movem Castelldefels que va exercir l’alcaldia amb Candela López entre el 2015 i el 2017, es reivindica com la “única garantia per a que hi hagi un bon govern progressista, fort, estable i amb projecte de ciutat per Castelldefels”, tal i com va declarar Ramon Morera, candidat número 3 de la llista electoral.

A la jornada hi van participar militants i simpatitzants del partit, però també veïns i veïnes que, a títol particular, volen aportar idees i propostes de cara al programa electoral. Dividides en dos grups de treball, les persones participants  van agrupar les idees generades en quatre àmbits: “Ciutat verda i plena de vida”, “Ciutat al servei de les persones”, “Ciutat educadora, dinàmica i d’oportunitats” i “Ciutat participativa i amb valors”.

En el marc de la jornada es va criticar que l’equip de govern actual “tiri endavant projectes sense tenir en compte el malestar dels veïns i veïnes davant temes com els Eixos Verds o la tala indiscriminada d’arbres en determinats barris de la ciutat”.

La propera jornada programàtica tindrà lloc el 4 de març; en aquesta ocasió s’afegiran al debat entitats i associacions de Castelldefels per oferir el seu punt de vista sobre el futur de la ciutat.

Font i fotografia: Movem Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here