La plataforma Zeroport convoca aquest dijous, 26 de gener, a les 5 de la tarda, davant la seu del PSC, al carrer de Pallars, 191, de Barcelona, a una manifestació contra l’ampliació de l’aeroport del Prat.

La plataforma crida a l’abandonament de qualsevol projecte d’ampliació de l’aeroport i a dur a terme polítiques per a un decreixement de l’activitat de l’aviació.

L’objetiu de la mobilització és, segons la plataforma, “dir prou als sectors polítics que irresponsablement impulsen l’agenda de la patronal tot ignorant el context d’emergència climàtica i de crisi energètica i de biodiversitat en què ens trobem”.

La protesta sorgeix del fet que “arran de la negociació dels pressupostos de la Generalitat, estem assistint a un espectacle d’irresponsabilitat per part de diversos representants de partits polítics que pressionen a favor d’una sèrie de macro-projectes que es poden qualificar d’aberracions pel que fa a les seves conseqüències ambientals, energètiques i socials”.

Zeroport recorda que més de 270 entitats de la societat civil van alertar-ho en un manifest conjunt impulsat per Ecologistes en Acció a Catalunya.

Tal com ha anat informant elBaix.cat, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, insisteix des de fa setmanes en que, per aprovar els pressupostos de la Generalitat, els socialistes exigeixen que tirin endavant projectes com l’ampliació de l’aeroport del Prat, el macro-casino Hard Rock i el Quart Cinturó.

Font i fotografia: Zeroport

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here