La Llibreria Barra/Llibre de Sant Feliu de Llobregat, al Carrer de Dalt, número 2, acollirà aquest dissabte, 28 de gener,  a les 12 del migdia la presentació del llibre “1968. El año de las revoluciones rotas” (Libros de la Catarata, 2022) (a la fotografia), de Bruno Estrada.

Acompanyaran l’autor l’exalcade de la ciutat i impulsor de la USLA, Àngel Merino, i la regidora de l’Ajuntament de Sant Feliu, Loren Rider.

Bruno Estrada és escriptor, economista i articulista. És coordinador de la Secretaria General de CCOO de l’Estat, director adjunt del curs de Relacions Laborals de la UNED i president de la Plataforma per la Democràcia Econòmica. És autor de “La revolución tranquila” (2018) i de “20 razones per que no te roben la historia de España” (2019).

El llibre fa un viatge pe tots els llocs on es van produir, al voltant de l’any 1968, moviments democratitzadors que, finalment, van ser frenats pel poder, i anima a imaginar noves utopies properes per mantenir la lluita per un canvi de debó. Segons Estrada, el llibre “és un híbrid entre la novel·la i la reflexió política”, que algú ha catalogat com de “realisme màgic polític”. Recull fets esdevinguts a Saigon, París, Chicago, Praga, Ciutat de Mèxic o Pequin, tot recordant que “després de 1968 es va dibuixar l’esperança d’un canvi col·lectiu”.

Font i fotografia: Barra/Llibre  i Catarata

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here