Aquest dijous, 26 de gener, comença una nova edició de cinema asiàtic dins La Mostra de Cinebaix, a Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta edició es perllongarà fins el dilluns 30 de gener, fent un recorregut per una part d’Àsia: Indonèsia, Cambodja, Xina, Corea del Sud, Pakistan i Myanmar, que aquest any hi te una presència destacada. Es presenten 10 pel·lícules, entre les quals 4 són estrenes a Catalunya.

La Mostra inclou títols que han tingut un recorregut en festivals de renom, com ara Retorn to Dust, que encara no s’ha estrenat en sales comercials, o Before, Now & Then.

També inclou dos documentals sobre Myanmar, un país que viu sota la violència d’una dictadura: Vivir sin país: El exilio rohingya i Diarios de Myanmar.

La programació es complementa amb tres cinefòrums: un sobre el moviment LGBTIQ+, que acompanya la projecció de Joyland; un sobre la situació que es viu a Myanmar, després de la projecció dels dos documentals, i el tercer, el dilluns, sobre Gandhi (a la fotografia) coincidint amb el 75 aniversari de la seva mort.

Font: Cinebaix

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here