L’actual alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va ser escollit, el dimarts 24 de gener,  per unanimitat com a candidat a l’alcaldia en les eleccions del 28 de maig per l’assemblea de l’agrupació local del PSC ( a la fotografia).

Ruiz va destacar que “vol seguir treballant per una ciutat, amb sentiment de poble, que continuï oferint oportunitats a tothom”. Va voler remarcar que “Viladecans és el municipi del Baix Llobregat amb els millors resultats educatius de la comarca, el que ha triplicat els llocs de treball, tot i les crisis que hem superat amb escreix, i el que ha duplicat el número d’Inversions per millorar la qualitat de vida”.

El nomenament de Ruiz com a candidat es produeix en ple debat sobre l’exigència del PSC de condicionar el seu possible suport als pressupostos de la Generalitat pel 2023, a l’ampliació de l’aeroport del Prat, de la que l’alcalde de Viladecans és ferm partidari, malgrat el Ple municipal s’hi va pronunciar en contra. També lidera, amb les alcaldesses socialistes de Gavà i Sant Boi, i la patronal, el polèmic projecte de hub agroalimentari al Parc Agrari del LLobregat.

El PSC va aconseguir a les eleccions de 2019, la majoria absoluta, amb el 40’14 % dels vots i 13 regidories.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here