La 172a edició de la Candelera arriba aquest cap de setmana a Molins de Rei amb  moltes novetats pel que fa a la gastronomia.

En el marc d’una Fira més gastronòmica que mai, s’estrenarà un espai al barri de la Granja, es potenciaran les demostracions de cuina en directe i es reforçaran les aliances amb les organitzacions que proposen iniciatives basades en un enfocament social i amb producte de proximitat.

Aquestes novetats vans ser presentades pel regidor de Fira, Ramon Sánchez , per la presidenta del Consorci del Parc Agrari i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i per l’alcalde de la vila Xavi Paz, a les instal·lacions del Parc Agrari del Baix Llobregat, en un espai envoltat de camps de conreu propers al riu. L’elecció del lloc vol simbolitzar la voluntat de reforçar vincles amb les organitzacions que cuiden espais com el Llobregat i Collserola i que els conreen per treure’n productes de primera qualitat.

Els estands firals gastronòmics passen enguany a una nova ubicació, al barri de la Granja, i les demostracions de cuina en directe es faran a la Plaça del Mercat. Pel que fa a la Fira de Vins, s’han reformulat els estands per donar-los un aspecte més agradable i acollidor.

Com cada any, la Candelera també serà escenari per a la visita de destacats dirigents polítics. Aquest divendres per la tarda la Vicepresidenta segona del Parlament de Catalunya, Assumpta Escarp, acompanyarà les autoritats locals en la volta inugural de la Fira. I dissabte, dia 4, està prevista la presència del primer secretari del PSC, Salvador Illa, del Conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernández, i de la presidenta del grup d’En Comú Podem al Parlament, Jessica Albiach. Diumenge serà el torn del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

Font i fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here