El sindicat de policies SAP-FEPOL denuncia en un comunicat emès aquest passat dimarts, 7 de febrer, que Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern estan “en risc de quedar-se sense patrulles el proper estiu”.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha reclamat a la Direcció General de la Policia, del Departament d’Interior de la Generalitat, un oferiment d’un mínim de 15 efectius més per aquestes destinacions ja que, de no fer-se, hi ha el risc que abans de l’estiu la Comissaria d’Esplugues (a la fotografia), que també dona servei a Sant Just Desvern, sumant un total de 70.000 ciutadans i ciutadanes, “es quedi sense una sola patrulla als carrers”.

El sindicat afirma que “ha denunciat de manera reiterada la manca de previsió i d’efectius que pateixen algunes de les destinacions de la Regió Metropolitana Sud”, amb seu central a Sant Feliu de Llobregat, i a la que pertanyen Esplugues i Sant Just.

SAP- FEPOL adverteix del perill que, si no s’escolten les seves demanades, “la comissaria d’Esplugues es veurà obligada a tancar les seves portes i deixar els pocs efectius que hi treballen, a requeriment”.

Font i fotografia: SAP-FEPOL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here