No hi ha manera que Cornellà pugui passar pàgina dels episodis de violència de diverses gravetats i característiques diferents que estan afectant la ciutat.

Després dels repetits incidents violents en l’entorn del camp del RCD Espanyol, de l’agressió a una dona en un cas de violència masclista el mes de gener d’enguany o de la multitudinària baralla al carrer amb armes blanques i cops de puny del passat mes d’octubre, aquest passat divendres, 10 de febrer, els Mossos d’Esquadra van detenir, segons va informar el cos policial, “una persona presumptament relacionada amb la mort violenta d’un home a Cornellà de Llobregat”.

Segons ha transcendit  hi ha un detingut de 66 anys, després que a quarts de 9 del matí s’hagués informat a la policia que hi havia un home sense vida en un habitatge de la ciutat. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions policials i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Algunes informacions apunten a que el detingut podria ser germà de la víctima i que la mort s’hauria produït després d’una forta discussió.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud, amb seu a Sant Feliu de Llobregat, s’ha fet càrrec de les investigacions.

Font: Mossos d’Esquadra

Fotografia de la Comissaria dels Mossos a Cornellà: Betevé

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here