La CUP de Molins de Rei afirma en un comunicat que “l’Assemblea General de l’AMAP ( Associació de Municipis per l’Aigua Pública) celebrada fa uns dies, ha decidit obrir un expedient disciplinari a Molins de Rei, pas previ a la seva expulsió”. Segons el comunicat, la informació ha transcendit a partir de les informacions de regidors d’altres municipis que formen part de l’Associació.

La CUP assegura que “això ha passat perquè el govern actual sociovergent ha aturat en sec la futura municipalització del servei d’aigua a Molins de Rei, acció que vam iniciar quan vam estar al Govern i vam entrar a formar part de l’AMAP”. La CUP havia estat en el govern de la vila durant el mandat anterior, des de finals del 2017, mitjançant un pacte amb Convergència i Unió i ERC, presidit per l’alcalde convergent Joan Ramon Casals (a la fotografia del 2017, la presentació del govern tripartit). Ara fa un any, tal com va informar elBaix.cat, la CUP, a l’oposició des del 2019, va renunciar a presidir la Comissió municipal de Gestió de l’Aigua i a representar l’Ajuntament a l’AMAP, dues responsabilitats que exercia malgrat no formar part del govern,  perquè l’equip de PSC i Junts “no aposta per la gestió pública i municipal de l’aigua”

Els cupaires denuncien “la inacció d’aquest govern en aquest sentit  i el malbaratament de diner públic, incloent una partida pressupostària per formar part de l’AMAP i assistir-hi, per rentar-se la cara i poder vendre públicament que en formen part quan políticament no hi estan treballant, ans al contrari”.  També critiquen amb duresa l’alcalde socialista, Xavi Paz, que ha fet tot el possible a l’AMB “perquè Molins desestimi aquesta opció” de tenir una gestió pública i municipal de l’aigua.

Font: CUP Molins de Rei

Fotografia: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here