Ara fa un any, la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat va localitzar a la ciutat un magatzem en el que es guardaven medicaments falsos, il·legals o dopants per un valor de 450.000 euros en el mercat delictiu.

A partir de la descoberta del local de Cornellà, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació. La Policia de la Generalitat ha informat aquest cap de setmana  que com a fruit de la seva investigació va detenir set persones acusades de la venda de medicaments falsos i substàncies dopants que amagaven més de 190.000 dosis d’esteroides amb un preu al mercat negre de prop de 300.000 euros ( a la fotografia). Els Mossos donen per desmantellat un dels punts de distribució més grans de Catalunya d’aquest tipus de substàncies, situat en un magatzem de la part alta de la ciutat de Barcelona.

El passat 10 de febrer es van fer set escorcolls en tres domicilis, dues botigues , una oficina i un magatzem. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Cornellà de Llobregat que s’ha fet càrrec de la investigació. El jutge va deixar els set detinguts en llibertat amb càrrecs i va decretar mesures cautelars per alguns d’ells.

Font i fotografia: Mossos d’Esquadra

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here