Després de les denúncies del sindicat policial SAP-FEPOL i de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat i de l’alcalde de Sant Just Desvern sobre la manca de Mossos a la Comissaria d’Esplugues, de les que va informar elBaix.cat, el PSC del Baix Llobregat s’ha afegit a la crítica.

El primer secretari del PSC a la comarca, Antoni Poveda, senador, vicepresident de Transports i Mobilitat de l’AMB i exalcalde der Sant Joan Despí va declarar, en un consell de la federació celebrat aquest passat divendres, 17 de febrer, a Sant Esteve Sesrovires: “Al Baix Llobregat els Mossos d’Esquadra brillen per la seva absència. Necessitem més Mossos perquè la seguretat no és un tema menor”. Poveda fa afegir que “el govern de Pere Aragonès i ERC ha abandonat el Baix Llobregat en matèria de seguretat”.

Segons Poveda, “Tenim un problema quan el partit que sustenta el govern de Catalunya aplica el mateix discurs i les mateixes polítiques que una formació antisistema com la CUP que no defensa el cos de Mossos d’Esquadra ni la necessitat de reforçar la seguretat de la ciutadania”.

El PSC va reclamar al predient Aragonès, amb qui acaba de pactar els pressupostos del 2023, que “es posi les piles i reforci el nombre de Mossos al Baix Llobregat” ja que “no pot ser que les policies locals facin funcions que són pròpies dels Mossos”.

El conseller d’Interior del govern d’ERC, és Joan Ignasi Elena, exalcalde de Vilanova i la Geltrú i exdiputat al Parlament de Catalunya pel PSC. Justament aquest dimecres, el conseller Elena realitza una visita a Castelldefels, convidat per l’alcadessa socialista Maria Miranda.

Font: PSC- Baix Llobregat

Fotografia: RTVE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here