Qui ho diu que les mobilitzacions no serveixen per a res?. S’apropen eleccions i la pressió dels veïns i veïnes de Gavà ha obligat l’alcaldessa socialista, Gemma Badia, a tirar enrere, malgrat la seva majoria absoluta, el projecte d’urbanització de l’Avinguda Eramprunyà ( a la fotografia) i la Plaça Catalunya, que, tal com va informar elBaix.cat, havia provocat el rebuig d’un bon sector de la ciutadania i dels grups municipals a l’oposició.

Aquest passat dimarts 21 de febrer, després de la reunió mantinguda amb Alfonso Portillo, portaveu de la plataforma veïnal, l’alcaldessa anunciava que l’Ajuntament ha demanat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que redacti un nou estudi sobre l’Avinguda Eramprunyà que incorpori les demandes dels veïns i veïnes, entre elles el doble sentit de circulació. També reclama que “els comerços de la zona siguin indemnitzats per les pèrdues que patiran mentre durin les obres”, unes indemnitzacions que difícilment pot assumir cap administració que no sigui el mateix Ajuntament.

La plataforma, a través de les xarxes socials, ha assegurat que seguiran treballant i precisa que “ara caldrà esperar el mes d’octubre per poder veure com queda l’avinguda amb els nous canvis”. De  moment, l’alcaldessa posposa el problema a després de les eleccions municipals del 28 de maig.

Font i fotografia : ElBruguers

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here