L’atleta de Sant Vicenç dels Horts, Andreu Simón (Asics) (a la fotografia), va guanyar el passat dissabte, 25 de febrer, la  cursa de muntanya Transgrancanaria, a l’illa de Gran Canària.

Simón, malgrat la diabetis que pateix des de que tenia 17 anys, es va imposar amb claredat a tots els seus rivals en una de la curses de muntanya de llarga distància més exigents.

La prova té 128 quilòmetres i 7.200 metres de desnivell positiu. Malgrat haver patit una forta caiguda en un dels descensos, Simon ha entrat com a vencedor a l’arribada a Maspalomas, amb un temps de 13 hores i 39 minuts.

Andreu Simon, de 31 anys, ha manifestat que necessitava aquesta victòria “després de tants anys lluitant contra la diabetis”. L’atleta vicentí controla els nivells de glucosa durant la cursa.

L’atleta de Sant Boi de Llobregat, Pau Capell, que ha guanyat aquesta competició en quatre ocasions, va entrar en cinquena posició.

Fotografia: Turiski