Aquest passat cap de setmana el PSC va presentar els seus candidats a les alcaldies de  Martorell i San Esteve Sesrovires.

Enric Carbonell a Sant Esteve

El divendres, 24 de febrer, el Casino de Sant Esteve, va acollir l’acte de presentació de l’actual alcalde del municipi, Enric Carbonell (a la fotografia), com a cap de llista del PSC per les properes eleccions del 28 de maig.

Carbonell va estar acompanyat del primer secretari del PSC a la comarca, Antoni Poveda, senador, vicepresident de Mobilitat i Transports de l’AMB i exalcalde de Sant Joan Despí, i de la diputada al Parlament de Catalunya, Rocío Garcia.

El candidat socialista va explicar  que es presenta “amb la responsabilitat de consolidar un model que ha aportat estabilitat econòmica”  i va destacar les inversions fetes en seguretat ciutadana i el pressupost dedicat a les persones.

Carbonell governa amb Ciutadans i el grup independent ARAses de l’ex alcalde socialista, Joan Galceran, que va ser nomenat assessor del grup del PSC a la Diputació de Barcelona després que es tirés enrere de la moció de censura que havia presentat contra Carbonell. L’alcalde va criticar ERC que, segons va dir, “ha vist passar aquest tren sense capacitat de reacció, i malgrat que ha volgut aturar-lo durant tot el mandat no ha pogut”, en referència al discurs dels republicans que afirmen que cal “posar en marxa Sant Esteve”.

Javier González a Martorell

El diumenge, 26 de febrer, el PSC  va presentar a la Sala Muxart del Centre Cultural, el seu cap de llista per Martorell, Javier González.

En un acte en el que l’ús del catala va quedar reduït a la mínima expressió, González va estar acompanyat del primer secretari del PSC, Salvador Illa, que encara afrontava les conseqüències de la polèmica creada per les seves desqualificacions de tipus personal cap a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

Javier González, va afirmar: “Necessitem reinventar la nostra ciutat i construir una Martorell igualitària, saludable, sostenible i avançada”. El candidat socialista va voler tirar de referents externs al municipi i va explicar que “tenim ben clar els nostres referents : el president Pedro Sánchez, que està impulsant polítiques molt valentes a Espanya, i Salvador Illa, que serà el proper president de la Generalitat de Catalunya”.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here