Tothom sap que la situació de l’Hospital de Martorell, tal com ha anant informant elBaix.cat, és insostenible. Per aquest motiu, aquest dimarts, 28 de febrer, es va anunciar que el Departament de Salut de la Generalitat invertirà més de 32 milions per treure l’Hospital de Sant Joan de Déu del lamentable estat en que es troba; una situació que ha provocat protestes dels professionals de la sanitat, dels usuàries i usuàries i dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, i que partits com el PSC i En Comú Podem hagin portat el tema al Parlament.

L’anunci (a la fotografia) el van fer el cap de llista d’ERC a Martorell, Souli Messaoudi, i el diputat baixllobregatí al Parlament de Catalunya, Jordi Albert. Segons els representants d’ERC, el Govern ha hagut de fer aquesta inversió “degut a la pèssima gestió de l’Ajuntament de Martorell, presidit per l’alcalde Xavier Fonollosa”.

L’aportació, que és de 32.413.561’61 euros, va ser aprovada pel Consell Executiu el mateix dimarts, a través de la subscripció d’un conveni destinat a finançar les obres de reforma i ampliació del centre per tal de poder atendre la demanda assistencial de forma ajustada a la previsió de població de futur, així com de millorar les seves instal·lacions.

La obres tenen tres fases: adequació de vestidors, ja executada i acabada, ampliació i remodelació de l’actual edifici, i nou edifici de consultes externes.

Font i fotografia: ERC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here