La setmana que ve es commemora el Dia Internacional de les Dones (a la fotografia), i FETS ( Federació d’entitats tradicionals de Sant Feliu de Llobregat), en col·laboració amb Sant Feliu Feminista, Sonaktrona i l’Ajuntament de la ciutat, organitza una jornada per escalfar motors, “Dones i cultura popular” aquest dissabte, 4 de març.

Els actes inclouen un Cercavila que unirà dos punts de Sant Feliu amb noms vinculats a les dones: sortirà de la Plaça  Elisabeth Eidenbenz, a les 11 del matí, i acabarà a dos quarts de 12, a la Plaça 8 de Març, on hi haurà exposicions, tallers i vermut. Participaran al cercavila Drakaris, El Drac, els Gegants de la ciutat, Sonaktrona, La Garsa, el Banyetes i la Rebanyuda, els Ceballuts, la Mula, els Timbalelrs de la Mula, els Castellers, Tonet i la Fada Natura, un Mix de Diables i un Mix de Percussió.

A dos quarts d’una tindrà lloc una taula rodona que tractarà el tema “Les dones i la cultura popular”. Finalment, a la una, es llegirà  el manifest del Dia de les Dones.

Les activitats continuaran des del diumenge, 5 de març, fins el dimecres 29. Inclouen un concert de Sandra Cabañas i la confecció d’un mural, les xerrades “Les dietes funcionen? Per què?” i “Tria la copa”, i diversos actes a la Biblioteca Montserrat Roig.

El dia 8 de març es farà una passejada popular fins la Penya del Moro, la  lectura del Manifest a la Plaça de la Vila, i per la tarda, la Festa del Consell de les Dones per ,a continuació, sortir cap a la manifestació de Barcelona. Després del 8 de març, les activitats, que inclouen l’itinerari “Escenaris de feminismes” no s’aturaran.  ElBaix.cat en tornarà a informar.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i FETS

Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here