El passat dimecres, 1 de març, el Centre Sociocultural i Esportiu Can Vidalet va aplegar al voltant de 600 persones, congregades per assistir a l’acte de presentació (a la fotografia) de l’actual alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, com a cap de llista del PSC per les properes eleccions municipals del 28 de maig. Díaz estava acompanyada del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i per l’exministra del PSOE Leire Pajín.

Pilar Díaz va afirmar que “avui, vinc a renovar el pacte amb tots i totes vosaltres. Vinc a oferir-vos la meva força, les meves energies, les meves capacitats i, com sempre, el millor somriure”.

La cap de llista socialista va considerar que “Esplugues ja fa molt de temps que té el rumb molt ben orientat” i va afegir que “la ciutat no pot perdre oportunitats i que tenim l’obligació de deixar la millor Esplugues possible als nostres fills i filles”.

El PSC va obtenir a les darreres eleccions municipals del 2019, el 42’66% dels vots i 11 regidories, que li van atorgar una ajustada majoria absoluta.

Font i fotografia: PSC-Baix Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here