Aquest proper dimarts, 7 de febrer ( durant la matinada del 7 al 8 hora d’aquí), l’equip de bàsquet nord-americà Los Angeles Lakers retirarà el dorsal amb el número 16 del jugador de Sant Boi de Llobregat, Pau Gasol.

Per tal de celebrar aquest fet, la Casa de la Vila de Sant Boi ha penjat a la seva façana una samarreta gegant de 68 metres quadrats de Gasol amb el número 16 de Los Angeles Lakers (a la fotografia). L’acció ha estat organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i la Gasol Foundation, l’entitat de Pau i Marc Gasol de lluita contra l’obesitat infantil. La samarreta serà a la Casa de la Vila fins el proper dijous, 9 de març.

L’antic equip de Gasol va anunciar el passat mes d’agost que retiraria la seva samarreta en honor del jugador santboià, que va jugar set temporades a Los Angeles Lakers, equip amb el que va aconseguir dos anells de la NBA al costat de Kobe Bryant.

L’acte tindrà lloc durant el partit que es jugarà contra els Grizzlies, un altre dels equips de Gasol a la NBA.

La retirada de la samarreta de Pau Gasol, que no juga des del 2021, suposa un gran honor i convertirà el jugador català en la 12a llegenda dels Lakers en rebre aquest reconeixement.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Fotografia: NBA .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here