La Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ( a la fotografia) va aprovar aquest dijous, 2 de març, una proposta de resolució presentada pel grup parlamentari d’En Comú Podem, per tal que s’iniciïn els tràmits per a la construcció d’un nou CAP a Abrera.

La construcció del nou CAP d’Abrera s’inclou en una proposta sobre les garanties de recursos i serveis en les infraestructures sanitàries públiques del Baix Llobregat Nord que, tal com ha anat informant elBaix.cat, viuen una situació límit. La referència a aquest nou equipament es va fer a petició d’Alternativa en Comú d’Abrera.

Satisfacció d’Alternativa en Comú i abstenció del PSC

La diputada d’En Comú Podem que va defensar la proposta, Núria Lozano, va explicar que amb aquesta resolució “s’adquireixen compromisos per la recuperació de l’atenció diària als CAPs del Baix Llobregat i la construcció d’un nou CAP que respongui a les necessitats de tots els veïns i veïnes d’Abrera i el doti dels mitjans necessaris per als professionals”. La diputada va lamentar que aquesta proposta s’aprovés sense el suport del PSC, que governa a l’Ajuntament d’Abrera.

Jose Andrés Martín, candidat d’Alternativa en Comú a les properes eleccions municipals, va celebrar que “avui ens emportem un compromís molt necessari per a tots els veïns i veïnes d’Abrera”. Martín, que va seguir la comissió des del Parlament juntament amb Joaquin Erandi, regidor i també candidat, va declarar que “hem vingut al Parlament a fer bona feina” i també va lamentar la falta de suport del PSC.

Font: Alternativa En Comú-Abrera

Fotografia: Parlament de Catalunya

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here