El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler (a la fotografia, amb el president de PIMEC, Antoni Cañete), ha animat des de Sant Feliu de Llobregat, a les mipimes del territori a presentar la seva candidatura, fins al 5 de maig, per poder optar als guardons de la 36a edició dels Premis Pimes, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant el 2022.

Per segon any consecutiu, l’esdeveniment se celebrarà el pròxim 27 de juny per commemorar el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses de les Nacions Unides. Enguany l’acte tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

El president de PIMEC de la comarca, Joan Soler, ha declarat: “Al llarg del 2022 les nostres pimes han demostrat resiliència, han innovat i han fet passes endavant en matèries tan importants com la sostenibilitat i la digitalització”. També ha recordat que aquest territori és un dels principals motors econòmics de Catalunya i que mereix que la seva tasca sigui reconeguda.

Les candidatures es poden presentar al Premis següents: a la MIPIME més competitiva ( en les categories de Microempresa, de Petita Empresa, i de Mitjana Empresa) i al Premi MIPIME al Desenvolupament Sostenible i al Premi a la Qualitat Lingüística al Món Empresarial.

El sopar de PIMEC tindrà caràcter solidari i les aportacions es destinaran al Programa emppersona de la Fundació PIMEC, que dona suport  a les persones que busquen una segona oportunitat.

D’una altra banda, PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va analitzar aquest passat dijous, 2 de març, a la seva delegació comarcal, les projecccions de l’economia internacional per aquest any 2023. Es constata, segons PIMEC, que la comarca segueix una tendència positiva, tot i la desacceleració de l’activitat a nivell mundial. Van intervenir a l’acte el mateix Joan Soler i Carles Mas, director de l’Àrea d’Economia i Empresa de la patronal.

Font i fotografia: PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here