Prop de 300 responsables d’esplais i monitores i monitors dels 120 esplais i projectes de lleure de la Federació Catalana de l’Esplai-Fundesplai, van participar aquest dissabte 4 de març a l’Agofedesplai 2023, la jornada anual de l’entitat (a la fotografia)

Les persones assistents es van formar en diferents tallers sobre prevenció d’abusos sexuals a la infància, la gestió emocional o com impulsar la participació d’infants i joves a les entitats de lleure, entre d’altres.

La jornada es va celebrar a la seu de Fundesplai, situada al barri de Sant Cosme, al Prat de Llobregat.

L’acte va comptar amb les intervencions de Carles Campuzano, conseller de Drets Socials de la Generalitat, Esther García, regidora de Joventut de l’Ajuntament del Prat, i Josep Gassó, president de Fundesplai.

Durant la jornada es va presentar l’informe de Gestió 2023, i els monitors i monitores es van dividir en grups per participaren 10 tallers que abordaven diferents temàtiques. Entre aquests va destacar el que portava per títol “Trenquem el silencia dels abusos sexuals” a càrrec de Carme Diaby.

D’altres activitats formatives van ser el taller sobre educació emocional i la formació sobre “ParticipACCIÖ”. També es va presentar el projecte “195 Km” d’agermanament entre el moviment francès Les Francas i la Federació Catalana de l’Esplai.

Font i fotografia: Fundesplai

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here