Bons nois (a la fotografia), el grup musical de Sant Feliu de Llobregat, van publicar aquest divendres, 3 de març, el seu primer àlbum de llarga durada “Delta” (Discos La Col) , un recull de deu cançons on barregen influències del rock alternatiu dels 90 i del pop i l’indie català de l’última dècada.

El proper divendres, 10 de març presentaran a la seva ciutat el nou disc i d’altres cançons en el cicle de cançons Atensa’t, organitzat per l’Ateneu Santfeliuenc. En aquest cicle, que inauguren Bons Nois, també actuaran durant aquest mes de març, Ven’nus, Rombo i Balma.

La música de Bons nois es mou entre Radiohead i El Petit de Cal Erill. Les lletres intimistes i reflexives, tracten temes com l’auto-exploració i les relacions humanes amb un to nostàlgic, però esperançador. A més, les metàfores amb la natura hi són presents, alhora que s’entrellacen amb imatges quotidianes de la vida a la rodalia de la gran ciutat.

“Delta” és el resultat de més d’un any de feina d’autoproducció i esdevé la carta de presentació de Bons nois. Ha estat mesclat i enregistrat per Go Sans, coproduït per Go Sans i Daniel Díez i editat pel segell local Discos La Col.

Fonts: Discos La Col i Ateneu Santfeliuenc

Fotografia: Discos La Col/ @emilia.boix

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here