El Parc del Lledoner, a Vallirana, és una de les obres emblemàtiques que el municipi està esperant. Però alguna cosa ha fallat perquè la licitació de les obres convocada per l’Ajuntament va quedar deserta.

Ara, aquest passat divendres, 3 de març, la Junta de Govern de l’Ajuntament de Vallirana, va aprovar els tràmits necessaris per a l’obertura d’una nova licitació, incrementant el pressupost en 60.000 euros, arribant així a una xifra total de 246.642’83 euros, IVA inclòs.

El Parc s’ha d’ubicar a l’avinguda del Pont del Lledoner, amb una superfície estimada d’uns 2.000 metres quadrats distribuïts de manera longitudinal paral·lela a l’avinguda i seguint la seva forma de passeig natural aprofitant el valor paisatgístic actual (a la fotografia).

Ha de tenir una zona de jocs infantils i tobogans de diferents dimensions i formes, zona de pícnic, zona lliure de superfície verda i vegetació, zona d’activitats sobre paviment de graves i un itinerari per a vianants.

Després del retard que suposa haver de recomençar els tràmits per a la licitació, el Consistori no pot aventurar quin calendari es podrà complir, tot i que assegura que vol que el parc “sigui una realitat el més aviat possible”.

Font i fotografia: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here