El passat diumenge, 5 de març, al migdia, la Sala d’actes del Castell de Pallejà es va omplir de gom a gom, amb més de 200 persones (a la fotografia), en motiu de l’acte de presentació de l’actual alcaldessa, Ascensión Ratia Checa, com a cap de llista de l’Entesa per Pallejà.

Ascen Ratia, acompanyada de tot el seu equip, va explicar els punts forts de la seva proposta per Pallejà, que són, entre d’altres, la promoció de l’habitatge públic, la consolidació de les rebaixes dels tributs i impostos municipals, i més prestacions per a la gent gran i les persones joves del municipi.

La presentació de l’acte va anar a càrrec del politòleg Alvaro Blanco, i de Maria Carmen Puertas, membre de diverses AFA de Pallejà.

Ratia va destacar que la seva candidatura és representativa de tots els sectors del poble i amb un fort component municipalista, i va refermar la motivació que manté per conservar una Alcaldia que gestiona des de l’any 2015.

En les eleccions municipals del 2019, l’Entesa per Pallejà, encapçalada per Ratia i vinculada als Comuns, va aconseguir una clara victòria  en obtenir el 34’47 % dels vots i 7 regidories. La van seguir el PSC amb 4 regidories i ERC amb 3.

Font i fotografia: Entesa per Pallejà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here