La portaveu del grup municipal de Junts per Castellví-PSC i regidora de Benestar Social i Serveis municipals i Polítiques feministes i diversitat sexual i de gènere de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos (a la fotografia), va presentar el passat diumenge, 5 de març, la seva candidatura a l’alcaldia del municipi. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. Castellanos estava acompanyada d’Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcaldessa de Vallirana, i d’Ana Alba, alcaldessa de Sant Andreu de la Barca.

La candidata va afirmar que té “la il·lusió, el projecte i l’experiència” per assolir l’alcaldia de Castellví. Va afirmar que vol prioritzar dos grans àmbits; la sanitat i el transport públic. I va afegir: “Aniré al Departament de Salut a reclamar una ampliació de l’horari del CAP”.

El PSC va obtenir en les eleccions municipals del 2019, el 27’32 % dels vots i 3 regidories, quedant per darrere de Junts per Catalunya que, amb el 44% dels vots va aconseguir 4 regidories. Junts per Catalunya i Junts per Castellví( PSC) comparteixen govern.

Font i fotografia. PSC Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here