El Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat va acollir aquest passat dijous, 9 de març, una Audiència Pública, a la que van assistir un centenar de persones, en la que l’equip de govern de l’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Lluís Mijoler, va exposar el balanç del Pla d’Actuació Municipal (PAM 2020-2023) (a la fotografia).

En la recta final del mandat, el document que es va presentar d’avaluació del desplegament del Pla posa de manifest que l’assoliment d’objectius en els 8 eixos que el conformen oscil·la entre el 80 per cent i el 91 per cent, unes xifres que encara augmentaran en els darrers dos mesos del mandat.

Des del govern, es va valorar positivament el grau de desplegament del PAM en conjunt, malgrat el sotrac que va suposar la pandèmia de la Covid-19, el confinament i les diferents restriccions que se’n van derivar. Per aquest motiu l’alcalde Mijoler va considerar que “aquesta ha estat la legislatura més imprevisible”, tot citant la pandèmia, l’amenaça de l’ampliació de l’aeroport i els efectes de la guerra d’Ucraïna.

El gerent municipal va enumerar les diferents actuacions realitzades entre les que hi ha, per exemple, la creació de l’Oficina Integral d’Atenció Social o de la Botiga, la reforma del SAD, el projecte de nova residència municipal per a gent gran, l’ampliació del parc d’habitatge, l’increment de l’oferta de Formació Professional, les millores a les llars d’infants, la consolidació del Teatre l’Artesà, les millores en equipaments  com l’Estruch o el camp de futbol del Sagnier, l’impuls d’un nou CAP I CUAP, la creació de nous eixos verds o la reforma de la plaça de l’Església, l’impuls a la transició energètica amb la creació de la Casa de l’Energia i la constitució de l’Energia del Prat, la lluita per la protecció del Delta, l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, la targeta Marketprat, la modernització i rejoveniment de la Policia Local i el nou Pla de Seguretat Local, les polítiques de memòria, la celebració per primera vegada de l’Orgull LGTBI+ o la posada en marxa de la plataforma Participa311.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here