El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del projecte de les Muntanyes del Baix, promou la iniciativa del cens de Productors i Productores de les Muntanyes del Baix.

Aquest catàleg és una eina impulsada des del Consell Comarcal, en col·laboració amb els 16 ajuntaments que formen part del projecte Muntanyes del Baix, per dinamitzar l’activitat agroalimentària i forestal a la comarca.

El cens és una eina per fer visible la feina que fan les persones que treballen al sector agroalimentari i per facilitar els contactes a tothom que vulgui comprar els productes que s’ofereixen al cens.

Es pot accedir a aquesta proposta al web del Consell Comarcal a l’espai de Muntanyes del Baix, pagesia (a la fotografia).

Els municipis que formen part del projecte són Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat , Vallirana i Viladecans.

Font i fotografia: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here