La Masia Molí de Can Batlle va ser l’escenari escollit per la presentació oficial el passat divendres, 10 de març,  de “La mujer del miliciano” d’Aureli Vázquez, l’obra guanyadora del Primer Premi de Novel.la Històrica de Vallirana ( a la fotografia).

L’acte va comptar amb la presència de l’autor que va mostrar el seu agraïment tant a l’Ajuntament com a l’editorial Diëresis per la iniciativa del premi i la seva publicació.

Va presidir l’acte l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, al costat de l’autor, i del regidor de Cultura Joan Manel Albanell, del periodista i escriptor valliranenc impulsor del premi, Raul Montilla, i José Angel Martos, editor de l’Editorial Diëresis. També hi va assistir Francesc Ollé, en representació d’Amics de Vallirana, entitat que ha contribuït a organitzar el premi.

L’obra vol ser la història d’una dona anglesa que arriba a  Barcelona perquè el seu marit vagi a lluitar contra els franquistes durant l’inici de la guerra civil. Vázquez s’ha inspirat en el llibre “Homenatge a Catalunya” de George Orwell.

Font i fotografia: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here