Hi havia preocupació a Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern després de la denúncia realitzada pel sindicat SAP-FEPOL, de la que elBaix.cat fa informar, sobre la manca de mossos d’esquadra a la comissaria d’Esplugues que també presta servei a Sant Just Desvern. Segons el sindicat policial, si no s’hi posava remei els Mossos no podrien sortir a patrullar pels dos municipis durant els mesos d’estiu.

Després que els plens municipals de les dues localitats afectades aprovessin mocions reclamant més efectius, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i l’alcalde de Sant Just, Joan Basagañas, van mantenir aquest passat dilluns, 13 de març, una reunió a l’Ajuntament d’Esplugues, amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena ( a la fotografia)

El departament d’Interior va comunicar que ha reforçat l’Area Bàsica Policial d’Esplugues-Sant Just amb cinc nous agents. Elena va informar també que a partir de l’agost s’incrementarà “encara més” el nombre d’efectius a les dues localitats, tot i que la xifra dependrà de les persones que s’incorporin a la nova promoció que farà el Cos al juny “ per incrementar el nombre de mossos a tot el país i de la distribució” que es pugui fer.

Font: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

Fotografia: La ciutat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here