Òmnium Baix Llobregat Est organitza aquest divendres, 17 de març, a les 7 de la tarda, l’acte “Un nou cicle per un país lliure” al Centre Cívic Les Tovalloles, a la Riera de la Salut, 7, de Sant Feliu de Llobregat (a la fotografia).

El debat estarà protagonitzat per un cartell més que interessant: Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural, la periodista d’El Periódico, Sara González, col·laboradora del programa de Gemma Nierga a TV2, l’activista mediambiental Roser Ortiz, i l’advocat i  sindicalista, Carlos de Pablo, exsecretari general de la UGT del Baix Llobregat. Moderarà l’acte la periodista Núria Garcia.

Òmnium Cultural organitza una quarantena d’actes arreu del territori amb l’objetiu d’apropar-se a diferents veus que treballen des d’àmbits diversos en la construcció d’un país més just i més lliure. Des de la llengua, la cultura i la cohesió social, però  també des del jovent organitzat, el teixit empresarial, el sindical, o el tercer sector, entre molts d’altres. Aquest divendres la iniciativa arriba a la capital del Baix Llobregat.

Font i fotografia: Òmnium Cultural Baix Llobregat Est

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here